top of page

Om oss

Snabbud i Nyköping AB är ett transport- och logistikföretag som grundades av Johan Karlsson 1990. Snabbud ägs fortfarande av Johan men idag tillsammans med Krister Holmqvist.

Deras största drivkraft har alltid varit viljan att utvecklas. Den drivkraften tillsammans med förmågan att se dagens och framtidens möjligheter har gjort det möjligt för Snabbud att växa.

Snabbud består idag av 80 engagerade medarbetare och 60 fordon, som innefattar lastbilar, släp, kranbil, lätta lastbilar samt kyl- och frysbilar.

De flesta av våra bilar utgår från Snabbuds terminal i Nyköping, men vi har även bilar stationerade på andra orter så som Eskilstuna och Norrköping. Vi vänder oss främst till företagsmarknaden med samdistribution, budtransporter och OMEX av både stora och små sändningar.

Våra leveranser håller alltid hög kvalité eftersom vi gör allt för att underlätta för både avsändare och mottagare. Service är viktigt för oss!

Självklart vänder vi oss även till privatpersoner, men det sker vanligtvis genom våra samarbeten mellan kända distributörer som tex Schenker, Bring eller Best Hemleverans. ​

 

2020 flyttade vi till vår nybyggda terminal på 2300kvm som innehåller allt från kyl/frysrum, till egen verkstad och tvätthall. Utöver detta så har vi vår stora gårdsplan, även den på över 2000kvm.

För oss på Snabbud är hållbarheten viktig, och vi gör vad vi kan för att minska våra utsläpp. Det är en stor utmaning att kombinera transport och miljö därför investerar vi löpande i elbilar.

Vi är positiva till alternativa drivmedel och erbjuder därför transporter med HVO 100 som bränsle till de kunder som vill betala mer för bättre miljö. HVO 100 ger ca 80% mindre CO2e-utsläpp.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda transporter som är certifierade av Fair Transport. De säkerställer att våra transporter utförs ansvarsfullt, trafiksäkert och klimatsmart. Läs gärna mer om det här.

Rattvägen 4

611 45 Nyköping

0155 - 21 22 70

Vi behandlar dina personuppgifter som du lämnar i kontakt med oss eller vi samlar in enligt gällande lagar, föreskrifter och förordningar. 

Här kan du läsa mer om vår hantering av personuppgifter

Kontakt

Tack för ditt meddelande!

bottom of page