OM OSS


FAKTA
Snabbud i Nyköping AB är ett transport och logistikföretag med terminal och utgångspunkt i Nyköping, men har även bilar stationerade i Eskilstuna. 

Vi vänder oss främst till företagsmarknaden med OMEX, samdistribution och budtransporter av både stora och små sändningar och levererar alltid hög kvalité, allt för att underlätta för både avsändare och mottagare.  Vi vänder oss självklart även till privatpersoner, men det sker vanligtvis genom våra samarbeten mellan kända distributörer som tex Schenker, Bring eller Best Hemleverans.


TERMINAL 
Vi flyttade år 2020 till vår nybyggda terminal på 2300kvm som innehåller allt från kyl/frysrum, till egen verkstad och tvätthall. Utöver detta så vi vår stor gårdsplan, även den på över 2000kvm där vi har gott om plats för utomhusgods.   MILJÖ
Vi på Snabbud tänker mycket på miljön, och gör vad vi kan för att minska våra utsläpp. Vi tankar därför majoriteten av våra bilar på HVO100, vilket ger ca 80% mindre CO2e-utsläpp. Vi har även investerat i flertalet Elbilar, en lastbil och 2 skåpbilar. Alla elbilarna trafikerar Nyköpings centrala delar. 
Vi är även certifierade av Fair Transport som säkerställer att våra transporter utförs ansvarsfullt, trafiksäkert och klimatsmart. Läs gärna mer om det här

 
Vi på Snabbud

VD/Ekonomi

Drift & Personal

Administration

Tommie 1.jpg

Trafikledning Fjärr

Rasmus.jpg

Terminal

Transportledare Bring & Best

Emil Eriksson.jpg

Transportledare Schenker, Alltransport & Freja